home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Balkhout

Balkhout
Betrouwbaar balkhout is belangrijk voor renovatie- en restauratieprojecten. Dit vindt u bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout. Wij leveren eiken, lariks en douglas balkenhout dat uitstekend bruikbaar is voor onder meer moerbinten, kinderbinten, muurplaten en daksporen.

Elke gewenste zaagmaat
Als u uw balkhout bij Van de Voort koopt, kan dit gezaagd worden tot een lengte van 1100 cm in elke gewenste zaagmaat. Omdat wij al meer dan een eeuw gebruik maken van het eiken balkhout kunt u van de kwaliteit op aan. Sinds enkele jaren leveren wij ook lariks en douglas balkenhout waar wij ook erg tevreden over zijn. Zo is bij douglas tot nu toe nog geen boktor geconstateerd. Ook heeft dit balkenhout weinig last van groeivocht. Naast het balkhout kunt u bij Van de Voort terecht voor andere producten zoals massief houten vloeren en meubelhout voor onder meer uw timmer- bouw- of interieurbedrijf.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in het balkhout van J.C. van der Voort Houthandel en Zagerij? Meer informatie vindt u op onze website. Ook hopen wij u graag een keer te mogen verwelkomen in ons bedrijf in Udenhout. Voor vragen kunt u ook bellen naar: 013 - 511 13 18.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eiken parket, Eikenhout balken, Eikenhout op maat, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Houten gevelbekleding, Restauratie hout, Meubelhout, Balkhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout