home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eiken balken

Eiken balken
Bent u restaurateur en op zoek naar eiken balken voor bijvoorbeeld de renovatie van een oude molen? J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout kan u verder helpen in het aanschaffen van hout van hoge kwaliteit.

Elke gewenste zaagmaat
Naast de eiken balken, kunt u bij ons ook terecht voor balkhout van Europees douglas en lariks. Deze houtsoorten behoren nog niet lang tot ons assortiment, maar nu al zijn we daar erg tevreden over. Zo heeft douglas weinig groeivocht waardoor dit hout weinig krimpt! Het balkhout kan gezaagd worden tot een lengte van 11 meter in elke gewenste zaagmaat. Naast balken, verkopen wij ook massief houten vloeren, plafonds en verschillende soorten hout voor buitentoepassingen. Wij werken met verantwoord hout, wat u kunt herkennen aan het FSC-keurmerk!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de eiken balken die u bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij kunt kopen? Op onze website vindt u hier meer informatie over. Daarnaast kunt u bellen naar: 013 - 511 13 18. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons bedrijf in Udenhout!

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Houtleverancier, Restauratie hout, Eiken keukenbladen, Meubelhout, Balkhout, Eikenhout, Eikenhout balken, Eikenhout op maat, Leverancier eikenhout, Eiken balken.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout