home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eiken keukenbladen

Eiken keukenbladen
Bent u als meubelmaker op zoek naar eiken keukenbladen? J.C. va n de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout helpt u graag verder. Voor verschillende bedrijven leveren wij onder meer massief houten keuken-, werk- en tafelbladen.

Hout op maat
Naast eiken keukenbladen kunt u de bladen bij ons in alle houtsoorten verkrijgen. Uiteraard wordt het hout op maat gezaagd in onze zagerij zodat het als plaathout of gekantrecht geleverd kan worden. Daarnaast bevat het keukenblad uitsparingen voor bijvoorbeeld een kookplaat, spoelbak of koppelingen. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw actief is in de leveringen van hout. Van J.C. van de Voort kunt u dan ook niets dan kwaliteit verwachten. Naast het leveren van meubelhout zijn wij ook specialist op het gebied van massief houten vloeren, plafonds, balkhout en hout voor buitentoepassingen.

Website
Voor eiken keukenbladen kunt u het beste terecht bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout. Meer informatie over ons hout en leveringen kunt u vinden op deze overzichtelijke website. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via: 013 - 511 13 18.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Meubelhout, Zagerij, Eiken parket, Eikenhout balken, Eikenhout op maat, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Houten gevelbekleding, Restauratie hout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout