home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eiken parket

Eiken parket
Bent u als interieur- of timmerbedrijf op zoek naar eiken of andere houtsoorten in parket? Houthandel en Zagerij J.C. van de Voort in Udenhout helpt u graag verder. Wij hebben meer dan honderd jaar ervaring en daarom kunt u bij ons niets dan kwalitatief en verantwoord hout verwachten.

Toonzolder
Naast eiken parket kunt u ook bij Van de Voort ook terecht voor massief houten vloeren van 20 mm dikte in ruim 25 houtsoorten. Op onze toonzolder boven ons kantoor in Udenhout kunt u met eigen ogen de verschillende vloeren aanschouwen. Naast verschillende vloeren leveren wij ook balkhout, plaathout en massief houten keuken- werk- en tafelbladen op maat voor verschillende ondernemingen zoals meubelmakers en interieurbedrijven. U hoeft bij ons niet bang te zijn dat u bij ons het zogenoemde 'foute' hout aanschaft; wij werken met hout dat het FSC-keurmerk heeft gekregen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een eiken parket of andere houten vloeren van J.C. van de Voort? Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij ons bedrijf; op werkdagen zijn wij van 08.30 tot 17.00 uur geopend.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eikenhout, Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Eiken balken, Houtleverancier, Restauratie hout, Meubelhout, Zagerij, Balkhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout