home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eikenhout balken

De eikenhout balken van Houthandel en Zagerij Van de Voort uit Udenhout worden tot elf meter op maat geleverd. Wij beschikken over een zagerij die van alle benodigde toepassingen is voorzien zodat we alle soorten hout op maat kunnen zagen. Dit doen we voor particulieren maar ook voor restauratie-aannemers, restaurateurs en molenbouwers. De Europese houtsoorten worden gekantrecht maar ook in plaathout geleverd. Andere houtsoorten worden bijna allemaal uit het land van herkomst geïmporteerd nadat ze daar gezaagd zijn.

Sinds onze oprichting in 1892 zijn wij specialist op het gebied van eiken voor renovatiedoeleinden. Nog niet zo lang geleden is daar Douglas en Lariks aan toegevoegd. De houtsoorten zijn onder meer geschikt voor moerbinten, kinderbinten en muurplaten. De eikenhout balken worden uit Frankrijk en Kroatië geïmporteerd. Deze houtsoort wordt door ons speciaal op structuur geselecteerd en gebruikt voor trappen, deuren en overige betimmeringen.

Op deze website kunt u lezen welke eikenhout balken voldoen aan de criteria die binnen uw situatie vereist zijn. U kunt een vraag of opmerking bij ons neerleggen via het e-mailadres info@vandevoort.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eikenhout op maat, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Houten gevelbekleding, Restauratie hout, Meubelhout, Balkhout, Eiken parket, Eikenhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout