home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eikenhout op maat

Bij Van de Voort uit het Brabantse Udenhout kunnen we voor u eikenhout op maat leveren tot elf meter. Inmiddels is de vierde generatie binnen ons bedrijf werkzaam. Sinds onze oprichting in 1892 zijn we specialist in eiken voor zowel renovatie- als restauratiedoeleinden. Sinds kort is daar Europees Lariks en Douglas aan toegevoegd. Deze soorten hout lenen zich uitstekend voor moerbinten, daksporen en muurplaten. Ook aan meubelmakers en interieurbedrijven leveren wij massief houten werk- en tafelbladen.

Het gedroogde eikenhout op maat is afkomstig uit Frankrijk en Kroatië. De Europese houtsoorten kunnen gekantrecht maar ook in plaathout worden geleverd. Wij willen u altijd een zo passend mogelijke kwaliteit en maatvoering garanderen waardoor we grotere volumes speciaal voor u inzagen of drogen. Alle houtsoorten kunnen binnen onze zagerij in ieder formaat door ons worden gezaagd.

Voor iedere toepassing wordt het eikenhout op maat geselecteerd op de kwaliteit en de structuur. Aanvullende informatie over het soort hout waarnaar u zoekt kunt u alvast aanvragen via het e-mailadres info@vandevoort.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Eiken balken, Houtleverancier, Restauratie hout, Meubelhout, Zagerij, Balkhout, Eikenhout, Eikenhout op maat.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout