home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Eikenhout

Houtproducten
Balken van eikenhout voor restauratiedoeleinden of massief houten meubelen vindt u bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout. Wij zijn leverancier van uiteenlopende houtproducten bedoeld voor onder meer interieurbedrijven, restaurateurs en bouw- en timmerbedrijven.

FSC-keurmerk
Van de Voort Houthandel en Zagerij is al meer dan een eeuw actief in het leveren van eikenhout en andere houtsoorten. Zo hebben wij veel soorten massieve vloerdelen, tafel- en keukenbladen en houten balken. Dit balkhout is speciaal bedoeld voor restauraties en renovaties. Naast eikenhout kunt u ook kiezen uit Europees Douglas en Lariks, Azobe, Bangkirai en Billinga balken. Ook zelfstandig meubelmakers of grote interieurbedrijven kunnen bij ons terecht! Zo leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat. Van de Voort werkt met verantwoord hout, dat u kunt herkennen aan het FSC-keurmerk.

Informatie?
Voor al uw houtproducten van onder meer eikenhout kunt u het beste terecht bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij. Op onze website kunt u meer informatie vinden over wat wij u te bieden hebben. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op: 013 - 511 13 18 of kom op werkdagen langs bij ons in Udenhout.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Leverancier eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Restauratie hout, Eiken keukenbladen, Meubelhout, Balkhout, Eikenhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout