home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Groothandel eikenhout

Als groothandel in eikenhout kan Van de Voort grote volumes hout speciaal voor u inzagen en drogen. Wij doen dit om altijd een zo passend mogelijke kwaliteit en maatvoering aan onze klanten te kunnen garanderen. Na onze oprichting in 1892 hebben wij ons toegelegd op restauratie- en renovatiedoeleinden in eiken. Nog niet zo lang geleden hebben we daar Europees Douglas en Lariks aan toegevoegd. Binnen ons familiebedrijf is inmiddels de vierde generatie actief binnen een hecht team aan medewerkers.

Het eiken hout is onder meer geschikt voor moerbinten, kinderbinten en muurplaten. Afhankelijk van uw voorkeur kan het hout gezaagd worden tot een lengte van elf meter. Binnen onze groothandel in eikenhout selecteren we het eiken uit Frankrijk en Kroatië op de structuur zodat het hout gebruikt kan worden voor trappen, deuren en andere betimmeringen.

Bij onze groothandel in eikenhout worden de Europese houtsoorten zowel gekantrecht als in plaathout aangeleverd. U kunt ons om aanvullende informatie vragen via het telefoonnummer 013 - 511 13 18 of het e-mailadres info@vandevoort.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Leverancier eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Restauratie hout, Eiken keukenbladen, Meubelhout, Balkhout, Eikenhout, Eikenhout balken, Eikenhout op maat.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout