home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding
Bent u op zoek naar houten gevelbekleding? J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout helpt u dan graag verder. Voor verschillende binnen- en buitentoepassingen hebben wij grote voorraden hout beschikbaar.

Verschillende houtsoorten
Wij leveren houten gevelbekleding in verschillende houtsoorten zoals Eiken, Lariks, teak en Red Cedar. Deze typen hout zijn uitstekend voor buitentoepassingen zoals tuinhout, gevelbetimmering en weg- en waterbouw. Het Europese hout zagen wij zelf in onze zagerij, andere soorten komen rechtstreeks bij ons binnen uit het land van herkomst. Uiteraard zagen wij het voor u op maat. Naast gevelbekleding kunt u bij ons ook terecht voor massief houten vloeren, plafonds, balkhout en plaathout. Van de Voort maakt zoveel mogelijk gebruik van ecologisch verantwoord hout, wat u kunt herkennen aan het FSC-keurmerk!

Contact
Vindt u ook dat onze houten gevelbekleding een erg goede optie is? Op onze website vindt u meer informatie wat J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij voor uw bedrijf kan betekenen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: 013 - 511 13 18. Of kom eens langs bij ons in Udenhout.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Restauratie hout, Eiken keukenbladen, Zagerij, Eiken parket, Eikenhout, Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Eiken balken, Houtleverancier.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout