home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Houtleverancier

Houtleverancier
Bij een houtleverancier J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout kunt u terecht voor grote voorraden hout voor bijvoorbeeld uw interieur- of timmerbedrijf. Wij leveren enkel ecologisch verantwoord hout.

Van de Voort Houthandel en Zagerij
Bij houtleverancier J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout vindt u massief houten vloeren, plafonds, verschillende houtsoorten voor buitentoepassingen en balkhout voor restauraties en renovaties. Van de Voort heeft een eigen zagerij waar wij Europese houtsoorten zelf zagen in zowel gekantrecht als plaathout. Hier kan het hout voor u op maat gezaagd worden. Daarnaast krijgen wij hout geleverd rechtstreeks uit diverse landen buiten Europa. Al meer dan honderd jaar is Van de Voort actief in het verkopen van hout. Wij willen hier nog lang mee doorgaan, daarom leveren wij ecologisch verantwoord hout. Dit kunt u herkennen aan het FSC-keurmerk!

Langskomen
Als u op zoek bent naar een geschikte houtleverancier, kunt u het beste even bij ons in Udenhout langskomen. U vindt ons op de Kreitenmolenstraat 83a in Udenhout. Wij zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Houten gevelbekleding, Eiken keukenbladen, Meubelhout, Zagerij, Eiken parket, Eikenhout balken, Eikenhout op maat, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout