home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Leverancier eikenhout

Van de Voort uit het Brabantse Udenhout is leverancier in eikenhout en levert aan parketfabrieken, bouwbedrijven en interieurbedrijven. Sinds onze oprichting in 1892 hebben wij ons gespecialiseerd in eiken voor zowel restauratie- als renovatiedoeleinden. Inmiddels is de vierde generatie actief binnen ons familiebedrijf. Dankzij onze schat aan ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over het soort hout dat u nodig heeft. Onlangs is het Europees Douglas en Lariks aan ons aanbod toegevoegd.

Iedere houtsoort kan door ons binnen de zagerij op maat worden gemaakt tot een lengte van elf meter. Het eiken balkhout kunt u toepassen bij moerbinten, muurplaten en daksporen. De grotere volumes hout worden door ons als leverancier van eikenhout speciaal voor u ingezaagd en gedroogd. Wij willen u namelijk een zo passend mogelijke kwaliteit en maatvoering garanderen. De Europese houtsoorten zoals de eiken kunnen in kantrecht worden geleverd maar ook als in plaathout.

Als leverancier in edele houtsoorten zoals eikenhout vindt u in ons een betrouwbare partner. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar onze mogelijkheden kunt u bellen met 013 - 511 13 18.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Massief houten werkblad, Houtleverancier, Houten gevelbekleding, Restauratie hout, Meubelhout, Balkhout, Eiken parket, Eikenhout, Eikenhout op maat, Leverancier eikenhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout