home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Massief houten werkblad

Een massief houten werkblad kan bij Van de Voort uit Udenhout perfect op maat worden gemaakt binnen de zagerij. Wij werken binnen een hecht team van medewerkers mede doordat we sinds onze oprichting in 1892 een familiebedrijf zijn. Inmiddels is de vierde generatie van de familie actief bij de houthandel en zagerij. We zijn in staat u massief houten bladen te leveren die onder meer gebruikt kunnen worden door interieur- en keukenbedrijven.

Sinds enige tijd hebben we naast eiken Douglas en Lariks aan ons aanbod toegevoegd. Het gedroogde eiken wordt uit Frankrijk en Kroatië geïmporteerd en is heel geschikt als materiaal voor een massief houten werkblad. Deze selecteren wij speciaal op structuur zodat ze gebruikt kunnen worden voor trappen, deuren en andere betimmeringen. De grotere volumes hout zagen wij speciaal voor u in zodat u te allen tijde een zo passend mogelijke kwaliteit en maatvoering kunnen garanderen.

De Europese houtsoorten worden zowel gekantrecht als in plaathout geleverd. Op deze website kunt u bekijken naar welk materiaal voor een massief houten werkblad uw voorkeur uitgaat. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 013 - 511 13 18.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eiken balken, Houtleverancier, Restauratie hout, Meubelhout, Zagerij, Balkhout, Eikenhout, Eikenhout op maat, Groothandel eikenhout, Leverancier eikenhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout