home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Meubelhout

Meubelhout
Bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout bent u dan aan het goede adres wanneer u zoekt naar meubelhout. Wij kunnen u helpen met grote voorraden houtproducten.

Kwalitatief hout
Van de Voort biedt verschillende opties in meubelhout. Zo kunnen wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen leveren. Wij zagen de Europees houtsoorten zelf en zijn specialist in eikenhout; wat wij zowel gekantrecht als in plaathout leveren. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook via ons verkrijgbaar. Dit hout wordt reeds gezaagd door ons geïmporteerd.

Naast meubelhout kunt u bij Van de Voort ook terecht voor massief houten vloeren, parket en plafonds. Op onze toonzolder kunt u met eigen ogen de verschillende vloeren bewonderen. Ook verkopen wij houtsoorten die perfect bruikbaar zijn voor buitentoepassingen zoals tuinhout en gevelbetimmering. Van de Voort heeft kwalitatief hout hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij met verantwoord geproduceerd hout dat u kunt herkennen aan het FSC-keurmerk.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar bijvoorbeeld ons meubelhout? Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. U bent ook van harte welkom om een langs te komen bij Van de Voort Houthandel en Zagerij. U vindt ons op de Kreitenmolenstraat 83a in Udenhout.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Zagerij, Eiken parket, Eikenhout, Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Massief houten werkblad, Eiken balken, Houtleverancier, Restauratie hout, Meubelhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout