home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Restauratie hout

Restauratie
Hebt u voor een restauratie project hout nodig? Kom dan eens een kijkje nemen bij J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout! Al meer dan honderd jaar zijn wij expert op het gebied van houtleveringen voor onder meer timmer- en interieurbedrijven.

Balkhout
Restaurateurs of molenbouwers hebben voor restauratie werkzaamheden betrouwbaar hout nodig. Bij Van de Voort kunt u terecht voor balkhout op maat in eiken, douglas of lariks. Dit balkhout kunt u gebruiken voor moerbinten, kinderbinten, muurplaten, daksporen en ga zo maar door. Het hout kan gezaagd worden tot een lengte van 11 meter en op elke gewenste zaagmaat. Van de Voort heeft een eigen zagerij waar veel Europese houtsoorten worden gezaagd. De overige houtsoorten worden rechtstreeks geïmporteerd uit het land van herkomst. Bij ons kunt u er van op aan dat u kwalitatief en verantwoord hout in huis haalt.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het restauratie hout van J.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout? Op onze overzichtelijke website kunt u hier meer over vinden. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op: 013 - 511 13 18.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Eiken keukenbladen, Zagerij, Balkhout, Eiken parket, Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Leverancier eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Restauratie hout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout