home e-mail contact

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij ondere aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor onder andere restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

Zagerij

Zagerij
Voor grote voorraden hout kunt u het beste terecht bij de specialist in EikenJ.C. van de Voort Houthandel en Zagerij in Udenhout. Hier vindt u houten vloeren, balkhout, plaathout en meubelhout voor bijvoorbeeld uw timmer- of interieurbedrijf.

Zagerij
In onze eigen zagerij in Udenhout worden de Europese houtsoorten gezaagd. Hier kunnen wij onder meer keuken- werk- en tafelbladen van maken. Het hout kan als plaathout of gekantrecht worden geleverd. Ook zijn wij specialist op het gebied van vloeren van verschillende soorten massief hout. Boven ons kantoor hebben wij een toonzolder ingericht waar u zelf de verschillende soorten vloeren kunt bekijken. Van de Voort is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in het leveren van hout. Bij ons treft u dan niets anders aan dan kwalitatief én verantwoord hout.

Vragen?
Hebt u vragen over onze zagerij en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan even verder op onze overzichtelijke website. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord via: 013 - 511 13 18. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijkt u ook eens de volgende pagina's; Balkhout, Eiken parket, Eikenhout balken, Groothandel eikenhout, Leverancier eikenhout, Massief houten werkblad, Houtleverancier, Restauratie hout, Eiken keukenbladen, Meubelhout.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004 Houthandel van de Voort - Udenhout